TayfunKey Gönderi tarihi: 11 Temmuz 2019 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Temmuz 2019 Uzun zamandır Grand Theft Auto IV için üzerinde çalıştığım GTA IV: Turkish City 2 moduna ait bir aracı sizlerle paylaşıyorum. Modun yapımının uzama sebebi ise test aşamasında bulduğum çoğu hatayı gidermeye çalışmamdır. Maalesef Grand Theft Auto IV'ün PC'e Optimizasyon sorunları ve oyunun kötü port edilmesi ile Patch’lerdeki uyumsuzluklar yüzünden istediğim düzeni elde edemediğim için modun yapımı uzadı. Moddaki en sevdiğim araçlardan biri olan Opel marka Türk polis arabasını yayınlıyorum. Piyasada adam akıllı polis arabası olmadığı için polis arabası paylaşmayı tercih. Araç modeli tamamen bana ait değildir. Tam olarak kim modelledi bilmiyorum. İndirdiğimde isimsizdi. Ben de aracı bu hale getirip, GTA IV'e Türk polis arabası olarak uyarladım. Umarım beğenirsiniz. İyi eğlenceler. Dosyayı buradan indirebilirsiniz. İyi eğlenceler. Ekran Görüntüleri: Spoiler Yorumun linki Diğer sitelerde paylaş Diğer paylaşım seçenekleri...
Kopukbey Gönderi tarihi: 15 Haziran 2021 Paylaş Gönderi tarihi: 15 Haziran 2021 Link yok Yorumun linki Diğer sitelerde paylaş Diğer paylaşım seçenekleri...
TayfunKey Gönderi tarihi: 27 Haziran 2021 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 27 Haziran 2021 Tarih: 15.06.2021 saat 21:33, Kopukbey dedi ki: Link yok Sildim. Yorumun linki Diğer sitelerde paylaş Diğer paylaşım seçenekleri...
Oyuncuadam123 Gönderi tarihi: 25 Temmuz 2021 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Temmuz 2021 Tarih: 28.06.2021 saat 02:10, TayfunKey dedi ki: Sildim. Selamlar güncel modun bağlantısı var mı elinde? ☺️ Yorumun linki Diğer sitelerde paylaş Diğer paylaşım seçenekleri...
Tavsiye Edilen Gönderiler
Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın
Yorum yazmak için üye olmanız gerekli
Üye ol
Kendi üyeliğinizi oluşturun.
Yeni Hesap OluşturGiriş yap
Zaten üyeliğiniz var mı? Buradan giriş yapın.
Hemen Giriş Yap