Ünalus Gönderi tarihi: 25 Mart 2020 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Mart 2020 Arkadaşlar stardew valley oyununu bilgisayarıma kurdum oyunu açıyorum açılıyor bir hata vermiyor fakat oynadıktan bi 3-4 dk sonra oyun kenbdi kendine kare kare oluyor ekrandaki her şey beyaz oluyor her şeyi denedim düzeltemiyorum bende burdan yardım alayım dedim bilen varsa lütfen yardım etsin Yorumun linki Diğer sitelerde paylaş Diğer paylaşım seçenekleri...
Wolfenk Gönderi tarihi: 25 Mart 2020 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Mart 2020 Konu Diğer Oyunlar bölümüne taşındı. Bazı anti-virüs yazılımları bu hataya yol açabiliyormuş. Anti-virüs yazılımlarını devredışı bırakarak oynamayı deneyebilirsin. Umarım çözüm olur. Yorumun linki Diğer sitelerde paylaş Diğer paylaşım seçenekleri...
Ünalus Gönderi tarihi: 28 Mart 2020 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 28 Mart 2020 wolfenk bilgisayarımda herhangi bir anti virüs programı yüklü değil windows un kendisinde bu tarz bir sorunu oluşturacak program varsa ben yerini bilmiyorum biliyorsan bana söyler misin pc özellikleri 4gb ram intel hd graphics ekran kartı windows 7 Yorumun linki Diğer sitelerde paylaş Diğer paylaşım seçenekleri...
Wolfenk Gönderi tarihi: 29 Mart 2020 Paylaş Gönderi tarihi: 29 Mart 2020 Okuduğum kadarıyla Intel HD grafik kartını kullananlarda yaşanan bir problemmiş. Ekran kartı driver'ını güncellemeyi deneyebilirsin. Bazı kişiler bahsettiğin problem oluşunca F12 (ekran görüntüsü alma) tuşuna bastıktan sonra bir süreliğine düzeldiğini iletmiş. Ayrıca oyun seçeneklerinde Scaling ayarı 100%'de olsun. Bulabildiğim çözümler bunlar. Yorumun linki Diğer sitelerde paylaş Diğer paylaşım seçenekleri...
Runonika Gönderi tarihi: 29 Mart 2020 Paylaş Gönderi tarihi: 29 Mart 2020 Tarih: 28.03.2020 saat 13:21, Ünalus dedi ki: wolfenk bilgisayarımda herhangi bir anti virüs programı yüklü değil windows un kendisinde bu tarz bir sorunu oluşturacak program varsa ben yerini bilmiyorum biliyorsan bana söyler misin pc özellikleri 4gb ram intel hd graphics ekran kartı windows 7 Bence windows 10 yüklemenin zamanı gelmiştir artık. Windows 7 gg artık. Yorumun linki Diğer sitelerde paylaş Diğer paylaşım seçenekleri...
Ünalus Gönderi tarihi: 30 Mart 2020 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 30 Mart 2020 bu sorun win 7 den kaynaklanan bir sorun değil Yorumun linki Diğer sitelerde paylaş Diğer paylaşım seçenekleri...
Runonika Gönderi tarihi: 30 Mart 2020 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Mart 2020 Tarih: 30.03.2020 saat 15:34, Ünalus dedi ki: bu sorun win 7 den kaynaklanan bir sorun değil Olsun sen yine de Windows 10 yükle. Her türlü daha iyidir güncel bir işletim sistemi kullanmak. Hem güvenliğin hem de performansın için. Yorumun linki Diğer sitelerde paylaş Diğer paylaşım seçenekleri...
Ünalus Gönderi tarihi: 31 Mart 2020 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 31 Mart 2020 tamamda ben şu anda yaşadığım sorunu çözmek için buraya yazdım akıl almak için değil Yorumun linki Diğer sitelerde paylaş Diğer paylaşım seçenekleri...
Runonika Gönderi tarihi: 31 Mart 2020 Paylaş Gönderi tarihi: 31 Mart 2020 4 saat önce, Ünalus dedi ki: tamamda ben şu anda yaşadığım sorunu çözmek için buraya yazdım akıl almak için değil İleride yaşayacağın olası sorunların önüne geçmek için verdiğim bir tavsiyeydi sadece. Windows 10 beraberinde birçok driver, antivirüs, uyumsuzluk sorununu giderir. Probleminin kaynağını bilmediğin için yardım istiyorsun, burası bir markanın veya ürünün destek sitesi değil, sana yardım etmek isteyen insanlar zaten sana akıl verir, yani akıl almak için buradasın. Sana verilen tavsiyeleri uygulamak zorunda değilsin. Sana yardımcı olmak isteyen insanlara bu şekilde yaklaşırsan biraz zor yardım görürsün. Benden sana ikinci bir 'akıl'. Yorumun linki Diğer sitelerde paylaş Diğer paylaşım seçenekleri...
Ünalus Gönderi tarihi: 31 Mart 2020 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 31 Mart 2020 yav kardeşim ALLAH aşkına eğer oyunu nasıl düzelteyeceğimi biliyorsan bana o yönden bir (akıl) ver win 10 yüklemem gerektiğini zaten biliyorum lütfen ya sadece yaşadığım sorunu çözmek için bu siteye yazıyorum zaten biriyleriyle atışmak veya başka bir konuda (akıl) almak için değil ya lütfen çözümünü biliyorsan bana söyle yeterli win 7 dende memnunum ztn Yorumun linki Diğer sitelerde paylaş Diğer paylaşım seçenekleri...
Runonika Gönderi tarihi: 31 Mart 2020 Paylaş Gönderi tarihi: 31 Mart 2020 Tarih: 29.03.2020 saat 20:46, Wolfenk dedi ki: Okuduğum kadarıyla Intel HD grafik kartını kullananlarda yaşanan bir problemmiş. Ekran kartı driver'ını güncellemeyi deneyebilirsin. Bazı kişiler bahsettiğin problem oluşunca F12 (ekran görüntüsü alma) tuşuna bastıktan sonra bir süreliğine düzeldiğini iletmiş. Ayrıca oyun seçeneklerinde Scaling ayarı 100%'de olsun. Bulabildiğim çözümler bunlar. @Ünalus burada çözüm verilmiş. Yorumun linki Diğer sitelerde paylaş Diğer paylaşım seçenekleri...
Ünalus Gönderi tarihi: 1 Nisan 2020 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 1 Nisan 2020 (düzenlendi) denediğin için teşekkürler ama olmadı driver lar tam oyun içinde bu sorun olduğunda f12 ye bastım fakat bir işe yaramadı ? 1 Nisan 2020 Ünalus tarafından düzenlendi Yorumun linki Diğer sitelerde paylaş Diğer paylaşım seçenekleri...
Tavsiye Edilen Gönderiler
Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın
Yorum yazmak için üye olmanız gerekli
Üye ol
Kendi üyeliğinizi oluşturun.
Yeni Hesap OluşturGiriş yap
Zaten üyeliğiniz var mı? Buradan giriş yapın.
Hemen Giriş Yap