enesavli44 Gönderi tarihi: 27 Ekim 2019 Paylaş Gönderi tarihi: 27 Ekim 2019 Öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar ben 17 yaşında bir öğrenciyim bu gün canım aşırı sıkkındı sevgilim tarafından terk edildim kafa dağıtmak için oyuna girdim takımda uğur diye bir adam vardı sa diyerek oyuna başladım neyse oynuyoruz bu uğur denen şahıs 2 el oyun başında beni bıçaklayıp canımı azalttı baya tahrik etti zaten kafam doluyum bide bu vurup canımı azaltıyor ben adama ölüyorum iyicene delirdim ve baya küfür ettim bu adama buda berlinde oturdugunu ve beni dava ediceğini söyledi sizce bu durumda kim haklı ve ne olabilir ? Yorumun linki Diğer sitelerde paylaş Diğer paylaşım seçenekleri...
Wolfenk Gönderi tarihi: 6 Kasım 2019 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Kasım 2019 Fazla umursamamanı öneririm, internet üzerinde herkes kolayca yalan söyleyebiliyor 😄 Bunun gibi oyunu trolleyen oyuncularla ben de çok karşılaştım CS: GO'da. Yorumun linki Diğer sitelerde paylaş Diğer paylaşım seçenekleri...
elektronikesigara Gönderi tarihi: 15 Eylül 2020 Paylaş Gönderi tarihi: 15 Eylül 2020 Ya hepsi öyle tehdit ediyor. Boş bence edilmezsin. Yorumun linki Diğer sitelerde paylaş Diğer paylaşım seçenekleri...
atyarisi Gönderi tarihi: 31 Ağustos 2021 Paylaş Gönderi tarihi: 31 Ağustos 2021 Korkma birşey yapamaz, seni ürkütmek istemiş... Yorumun linki Diğer sitelerde paylaş Diğer paylaşım seçenekleri...
Tavsiye Edilen Gönderiler
Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın
Yorum yazmak için üye olmanız gerekli
Üye ol
Kendi üyeliğinizi oluşturun.
Yeni Hesap OluşturGiriş yap
Zaten üyeliğiniz var mı? Buradan giriş yapın.
Hemen Giriş Yap