bymemoo Gönderi tarihi: 25 Mayıs 2020 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Mayıs 2020 Merhabalar yaklaşık 700 saatim var ama ilk defa bu kadar deli olduğumu hatırlıyorum 3 gün önce başlıkta belirttiğim gibi bir hatayla karşılaşıyorum status te 3 gündür online'da bir sunucuya bağlanamıyorum her zaman Solo sessionda oynayabiliyorum heistlere katılamıyorum sorunun çözümlerine gelirsek internette bazı arkadaşların çözümlerini denedim * Port açma (olmadı) * Format (olmadı) * Başka internet (olmadı) * Güvenlik duvarından erişim izni verme (Olmadı) * Steam'den dosyaları doğrulama (olmadı) * Oyunu silip yükleme (olmadı) * internet servis sağlayıcısı ile konuşma (olmadı) * Modem reset ve sıfırlama ( olmadı) * VPN kullanma ( olmadı) ne yapmam lazım ne kaldı? Yorumun linki Diğer sitelerde paylaş Diğer paylaşım seçenekleri...
Wolfenk Gönderi tarihi: 28 Mayıs 2020 Paylaş Gönderi tarihi: 28 Mayıs 2020 Merhaba. Bu videoda gösterilen işlemleri yaptınız mı? 1 Yorumun linki Diğer sitelerde paylaş Diğer paylaşım seçenekleri...
Tavsiye Edilen Gönderiler
Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın
Yorum yazmak için üye olmanız gerekli
Üye ol
Kendi üyeliğinizi oluşturun.
Yeni Hesap OluşturGiriş yap
Zaten üyeliğiniz var mı? Buradan giriş yapın.
Hemen Giriş Yap