bdoaslan Gönderi tarihi: 30 Mayıs 2020 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Mayıs 2020 Oyunu 3 gündür oynuyorum herhangi bir sıkıntı olmadı 100 150 fps arası alıyorum bilgisayarım iyi ama bu gece açtığımda 5 6 saniyede bir takılıp düzeliyor sürekli sonra tamamen donmaya başlıyor nvidia driverları vs güncel Yorumun linki Diğer sitelerde paylaş Diğer paylaşım seçenekleri...
Wolfenk Gönderi tarihi: 1 Haziran 2020 Paylaş Gönderi tarihi: 1 Haziran 2020 150 FPS üzeri alıyorsanız bu problem yaşanabiliyor, oyun motoruyla alakalı. Oyun ayarlarından V-Sync seçeneğini açmak çözüm olabiliyor, deneyebilirsiniz. Problem çözülmezse burada deneyebileceğiniz farklı yöntemler var (İngilizce):https://steamcommunity.com/app/271590/discussions/0/451848854986690187/ Yorumun linki Diğer sitelerde paylaş Diğer paylaşım seçenekleri...
boyunsakall Gönderi tarihi: 6 Haziran 2020 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Haziran 2020 Aynı sorun bende de var sıkıntısız çalışırken son 3-4 gündür bu tür takılmalar olmaya başladı, çözümünü bulamadım. Yorumun linki Diğer sitelerde paylaş Diğer paylaşım seçenekleri...
Wolfenk Gönderi tarihi: 8 Haziran 2020 Paylaş Gönderi tarihi: 8 Haziran 2020 Tarih: 07.06.2020 saat 00:39, boyunsakall dedi ki: Aynı sorun bende de var sıkıntısız çalışırken son 3-4 gündür bu tür takılmalar olmaya başladı, çözümünü bulamadım. Bahsettiğim V-Sync ayarını denediniz mi? Yorumun linki Diğer sitelerde paylaş Diğer paylaşım seçenekleri...
Tavsiye Edilen Gönderiler
Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın
Yorum yazmak için üye olmanız gerekli
Üye ol
Kendi üyeliğinizi oluşturun.
Yeni Hesap OluşturGiriş yap
Zaten üyeliğiniz var mı? Buradan giriş yapın.
Hemen Giriş Yap