TayfunKey Gönderi tarihi: 11 Temmuz 2019 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Temmuz 2019 TechnoGame olarak Grand Theft Auto V’in PC için duyurulmasını beklediğimiz dönemde, oyunun dil dosyalarına Sony PlayStation 3 üzerinden ulaşarak çevirisine başladığımız ve daha sonra oyunun PC güncellemeleriyle birlikte yeni diyalogları da çevirerek, tamamladığımız Grand Theft Auto V’in, ilk ve tek %100 Türkçe yamasıdır. Türkçe yama, oyunun tamamını kapsamaktadır. Bu yama, oyunun Online kısmına ve Online DLC’lerine de dâhildir. Sürekli güncellenen ve yeni görevler eklenen Grand Theft Auto: Online’a göre de Türkçe yama güncellenmeye devam edecektir. Türkçe yama, Nurullah Aktaş liderliğinde TechnoGame.Net ekibi tarafından çevrildi. Türkçe yamada benim yanı sıra Oğuz Gürsel’de yer aldı. 2014 Haziran ayında dosyalarını açtığımız bu yama, PS3 üzerinden yaklaşık 2.5 ay içerisinde çevrildi ancak oyunun PC sürümü 2015 Nisan’ında piyasadaki yerini aldığı ve daha geniş içeriklerle karşımıza çıktığı için senaryo modunun haricinden geriye kalan her şey aynı dönem çevrilerek Türkçe yama ilk olarak 2015 Temmuz’unda piyasadaki yerini aldı. Bu Türkçe yama, oyunun her sürümüne yüklenebilir ancak Build 617. Online 1.32 sürümü ile tam anlamıyla uyumludur. En son güncellemeye göre gelen dil dosyaları da çevrilmektedir. Yama ona göre de uyumlu olacaktır. Türkçe yamayı aslen TechnoGame.Net üzerinden takip edebilirsiniz. İyi eğlenceler. BASINDAN Grand Theft Auto V’in Türk oyun ve teknoloji basınından derlediğimiz haberler aşağıdadır! Milliyet: “GTA V’in Türkçe Çevirisi” / “GTA V’in Türkçe Çevirisinden Video Yayınlandı” / “GTA V’in Türkçe Çevirisinden Video” Radikal: “GTA V Türkçe Oluyor” Sözcü: “GTA 5’e Türkçe Yama Geliyor!” Oyungezer: “GTA 5’e Türkçe Yama Geliyor!” / “Grand Theft Auto V Türkçe Yama” ShiftDelete.Net: “GTA 5’in Türkçe Yama Çalışması Başladı” / “GTA V’in Türkçe Yaması Yakında Geliyor” / “GTA V Türkçe Yama Çok Yakında” Merlin’in Kazanı: “Grand Theft Auto V Türkçe Oluyor!” / “GTA V Türkçe Yama Sona Yaklaşıyor” / “Grand Theft Auto V’in Türkçe Çeviri İşlemleri Tamamlandı” BölümSonuCanavarı: “GTA V’in Türkçe Yaması için Şimdiden Kollar Sıvandı” Fragtist: “GTA V’in Türkçe Çevirisinden Video Geldi” / “Grand Theft Auto V’i Türkçe’ye Çevirin” / “GTA V’in Türkçe Çevirisinden Geliştirici Günlüğü Yayınlandı” SilikonVadisi: “Grand Theft Auto V’i Türkçe’ye Çevirin” HWA: “GTA 5’in İlk Türkçe Görüntüleri Burada!“ WebTekno: “GTA 5’in Türkçe Altyazı Projesinden İlk Video Geldi” GGWPClub: “GTA V’in Türkçe Yaması Tamamlandı” OyunLog: “GTA 5 Türkçe Yama Çalışması Hakkında 10 Dakikalık Bir Oynanış Videosu Yayınlandı” OyunHab: “GTA 5 Türkçe Yamasından İlk Video Yayınlandı” DurmaPlay: “Grand Theft Auto V’in Türkçe Dil Yamasından İlk Görüntüler Yayınlandı” Türkçe Yama Özellikleri! Hikaye Modu! Main Missions (Ana Görevlerin Tamamı) Strangers & Freaks (Yan Görevler) Random Events (Rastgele Olaylar) Tüm SMS, E-Posta ve İnternet Siteleri Psikolog Bölümleri, Avcılık ve Trevor’un Silah Kaçakçılığı, Sinema filmleri ve TV programları, Atış Poligonu, San Andreas Uçuş Okulu ve Bilek Güreşi gibi aktiviteler Menü ve Rockstar Modları Tüm Oyun Menüsü ve Altyazıları Yönetmen Modu ve Video Editör Modu Grand Theft Auto: Online GTA Online’ın Tüm Oyun Modları ve Menü İçeriği GTA Online Creator ve Başarımlar Grand Theft Auto: Online DLC’leri ve Updateleri Drop Zone Adversary Modu Heist Update Be My Valentine Lowrider Update Executives and Other Criminals Halloween GTA Online Festive Surprise The Last Team Standing Update Flight School Update Independence Day Special I’m Not a Hipster High Life Ill-Gotten Gains Part One Ill-Gotten Gains Part Two The Business Beach Bum Content Update Valentine’s Day Massacre Special Holiday Gifts Türkçe Yama, oyun dosyalarınızı etkilemeyecek bir şekilde dizayn edilmiştir. Kesinlikle orijinal dosyalarınızı bozmaz ve yamayı kaldırmak istediğiniz zaman sadece mods klasörünün adını mod olarak değiştirmeniz veya tercihe göre tamamen silmeniz yeterli olacaktır. KURULUM! Online da Türkçe yamanın kesinlikle ban tehlikesi yoktur! Adım 1: OpenIV programını indirin ve bilgisayarınıza kurun. Adım 2: OpenIV programını yönetici olarak çalıştırın ve GTA V’in “Windows” platformunu seçin. GTA V’in bilgisayarda kurulu olduğu dizini seçin. Adım 3: Program açıldığında, yukarıdaki menüden “Tools” sekmesine gelip “Asi Manager” seçeneğine tıklayın ve Asi Loader ile OpenIV.ASI dosyalarını Install tuşuna tıklayarak kurun. Bunlar yeşile dönünce kurulmuş olacaktır ve bu sekmeyi kapatın. Adım 4: Tool sekmesine tekrar gelip “Package Installer” seçeneğine tıklayın. İndirmiş olduğunuz “.oiv” uzantılı yama dosyasını seçin, “Install“a tıklayın. Ekrana iki seçenek geldiğinde “mods folder” seçeneğini seçin. Adım 5: Kurulum bilgisayar hızınıza göre birkaç dakika sürecektir. Kurulum bitince çıkan sekmeleri ve programı kapatıp oyunu Türkçe oynamaya başlayabilirsiniz. NOT: 4.5 MB boyutundaki bu kurulum dosyası ile 7 GB boyutundaki bir setup dosyasından kurtulacaksınız. Aynı zamanda oyuna ait çevirmiş olduğumuz tüm dosyalar bilgisayarınıza otomatik olarak kurulacaktır. (Hikaye, Online Mod, Tüm Update ve DLC’ler) Grand Theft Auto V’in Türkçe yamasına buradan ulaşabilirsiniz. Ekran Görüntüleri: Spoiler Yorumun linki Diğer sitelerde paylaş Diğer paylaşım seçenekleri...
Rmznaa Gönderi tarihi: 10 Nisan 2020 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Nisan 2020 Dediğiniz şekilde yükledim. Ama oyunu actıgım zaman türkçe olmadı Yorumun linki Diğer sitelerde paylaş Diğer paylaşım seçenekleri...
Runonika Gönderi tarihi: 13 Nisan 2020 Paylaş Gönderi tarihi: 13 Nisan 2020 Tarih: 10.04.2020 saat 17:05, Rmznaa dedi ki: Dediğiniz şekilde yükledim. Ama oyunu actıgım zaman türkçe olmadı Sürüm uyumluluklarını kotrol ettiniz mi? Yorumun linki Diğer sitelerde paylaş Diğer paylaşım seçenekleri...
JustinKello Gönderi tarihi: 21 Mayıs 2020 Paylaş Gönderi tarihi: 21 Mayıs 2020 OpenIV ile oyunun kurulu olduğu yeri gösterdiğimde GTAV.exe bulunamadı hatası alıyorum ve ilerleyemiyorum. Yorumun linki Diğer sitelerde paylaş Diğer paylaşım seçenekleri...
Tavsiye Edilen Gönderiler
Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın
Yorum yazmak için üye olmanız gerekli
Üye ol
Kendi üyeliğinizi oluşturun.
Yeni Hesap OluşturGiriş yap
Zaten üyeliğiniz var mı? Buradan giriş yapın.
Hemen Giriş Yap